Páginas

Etiquetas

martes, 16 de abril de 2024

PUBLICITAT. Sant Jordi florit de llibres. Recomanacions del 9 Grup Editorial

Aquí trobaràs tots els nostres llibres!
Les recomanacions de Sant Jordi d'Angle Editorial, Capital Books, Cossetània Edicions i Eumo Editorial!
Vaques I Històries d'una veterinària rural -  Imma Puigcorbé Sabata
16,50 

Relats reals escrits per Imma Puigcorbé, que traspuen realitat, amor, tendresa i també dolor.

Néixer entre bèsties potser va ser el factor determinant per esdevenir pagesa i veterinària rural alhora. Les vaques, la seva passió, l'han portat a descobrir indrets, persones i maneres de viure molt diferents. Tot comença amb una trucada de telèfon: un part que no va bé, una vaca que no es pot aixecar o un vedell amb la cama trencada. Cada història, en si mateixa, és un viatge per un món rural que molts ja no tenen a l'abast.

Sentiments, passions, bellesa i també el dolor com a part intrínseca de la vida són explicats des d'una mirada realista i natural.

«No hi ha ningú més afortunat que aquell que troba, algun dia, el seu propòsit en aquesta vida. I jo, ésser estrany, cor de pagesa i cap de veterinària, penso, gairebé sense dubtar-ho, que l'he trobat.»


La Catalunya emergida I Històries d'un bocí de país que els pantans van engolir - 

Un llibre a tot color, en format de crònica periodística, amb espectaculars fotografies, que mostren el contrast de l'abans i el després dels elements que van quedar submergits.

Què tenen en comú Francesc Macià, Leo Messi, Miquel Martí i Pol, el bandoler Serrallonga, Jesús Moncada i un dels grans concertistes mundials de castanyoles?

Quin mal final van tenir un bombarder rus, una fàbrica d'armes del segle XVIII, l'estació de tren de la Baells, un miner de Corçà, uns maquis del Berguedà o el pèrfid Comte d'Espanya?

La resposta cal buscar-la en indrets que oficialment ja no existeixen, perquè un dia un embassament els va esborrar del mapa, tot i que molts d'ells s'entossudeixen a emergir quan es produeixen episodis greus de sequera.


Hiperràbia - Ferran Grau
17,50 €

Un homenatge a La taronja mecànica d'Anthony Burgess que teixeix uns dramàtics fets reals amb la ficció més agosarada.

En Ludo, l'Uri i en Xapa són tres adolescents que surten de nit a veure què els ofereix la ciutat: Barcelona és poc menys que el seu territori de jocs i diversió. Sense propòsits, sense maldat, sense consciència. Als seus cors encara ressonen cançons i sentiments infantils, però també els atrau la parafernàlia feixista. I les seves bretolades van sent més i més violentes, fins que ensopeguen amb una persona sensellar que dorm en una oficina d'estalvis.

Basant-se en els fets reals del crim del caixer de Barcelona, Ferran Grau ha creat una novel·la singular i irrepetible, escrita en l'argot xeno —amb el qual es comuniquen aquests joves desorientats— i que submergeix el lector en una experiència trasbalsadora.


La primera novel·la d'Ottessa Moshfegh

El 1851, McGlue, un mariner estatunidenc, es desperta ferit i ensangonat a la bodega del vaixell on treballa, i se n'adona que l'han encadenat. Està massa borratxo per recordar què va passar, però tothom l'acusa que va assassinar el seu company Johnson. Això no té cap sentit per a ell, que el considerava el seu amic i no recorda en absolut què va passar. Però McGlue arrossega una tèrbola vida de baralles i violència gratuïta, sempre abusant de l'alcohol; i, a més, té un trau profund al cap que li impedeix pensar amb claredat.

A mesura que el vaixell completa la ruta de tornada a Salem (Massachusetts) on serà jutjat, l'embriaguesa mental i física de McGlue va desapareixent i és capaç de rememorar fragments de la seva amistat íntima amb Johnson i entreveure els esdeveniments de la nit infausta en què suposadament el va assassinar.

Premi Fence Modern de narrativa


Màtria o barbàrie I Trenta veus del feminisme català 
21,50 €

Alcen la veu perquè saben que per construir la màtria es necessiten a totes.

Ser dona en una nació ocupada com la catalana proporciona una perspectiva privilegiada de la història dels estats i del patriarcat. Partint d'aquesta premissa, trenta dones de geografies, condicions i professions diferents dels Països Catalans presenten les seves reflexions davant el col·lapse ecològic, democràtic i socioeconòmic que viu la nostra societat. Nascudes entre el 1980 i el 2000, les matriotes van polititzar-se entre l'esclat del Procés independentista i la quarta onada feminista, en moviments i lluites socials. Amb tot, es declaren hereves d'una llarga tradició d'artistes, intel·lectuals i activistes que han volgut conciliar el feminisme i el nacionalisme, resignificant-lo per afavorir una nova manera d'entendre la vida en comú, és a dir, una nova manera de fer política i de dialogar amb el conjunt de la societat.


On són les dones? I Vides i manifestos - 

On són les dones?, es preguntava Simone de Beauvoir a la introducció d'El segon sexe, primer estudi complet sobre la condició de la dona a Occident. Per a tantes feministes del nostre temps, Beauvoir ha estat una «mare simbòlica» i El segon sexe, un «llibre de capçalera». Però hi ha altres mares espirituals que han ajudat a construir una memòria que contraresta el cànon patriarcal. Totes les veus d'aquesta antologia són referents d'una genealogia literària feminista. Des de Christine de Pisan fins a la teoria queer de Judith Butler, el pensament crític de bell hooks, el feminisme marxista de Silvia Federici o el moviment Me Too de Nancy Fraser. No són veus aïllades, sinó que beuen les unes de les altres, dialoguen, forgen espais simbòlics de trobada i d'intercanvi. I podem veure com teixeixen una tradició col·lectiva a través dels textos que ha seleccionat Pilar Godayol, que també n'ha fet el retrat biogràfic.


Sant Jordi, heroi i patró de Catalunya - Quim Torra
19,95 

La llegenda de Sant Jordi, com mai l'has vist ni te l'han explicat.
Fotografies d'Òscar Rodbag
El cavaller, l'heroi, el patró de Catalunya. Venerat pels comtes reis catalans, al crit de «Sant Jordi» les tropes catalanes van dominar el Mediterrani. La bandera blanca amb la creu vermella va fer funcions de bandera nacional. Amb ella es van batre els diputats de la Generalitat al pla de Palau l'11 de setembre de 1714. Símbol de determinació i de lluita contra les injustícies i per la llibertat. Però Sant Jordi no és només un heroi, són uns ulls que miren una terra, que ha inspirat centenars d'artistes. Tot el Palau de la Generalitat n'és un homenatge.
Gràcies a les fotografies d'Òscar Rodbag i el text de Quim Torra, la llegenda de Sant Jordi torna amb tota la força, fins a fondre el mite amb la història.

Cultiva la teva força I El programa d'alimentació i exercicis que necessites per augmentar la teva massa muscular - Carla Zaplana
18,95 

Inclou un programa d'entrenament d'iniciació i 30 receptes saludables

La filosofia que presenta Carla Zaplana en aquest llibre no fomenta l'obsessió per l'estètica, sinó la cura i el manteniment d'una bona salut. I gran part de la clau és desenvolupar i mantenir una bona musculatura. Treballar la musculació no consisteix només en carregar pesos o realitzar exercicis de repetició, sinó també en desafiar-nos a ser més resilients, a ser més forts en tots els sentits. La disciplina que apliquem al gimnàs es filtra, així, en les nostres vides, i les fa més resistents davant les tempestes emocionals i els desafiaments quotidians.

«Fer exercici de força tracta sobre nodrir la nostra essència, empoderar-nos des de dins i cultivar una resiliència que ens faci indestructibles davant els desafiaments de la vida.»


Revelacions d'un pare d'estar per casa - Àlex Cardona
16 

«Els rellotges, com saben quina hora és?», «Aquest senyor és un pallasso de veritat o va disfressat?». Preguntes com aquestes són la matèria primera d'un llibre que ens parla sobre el procés d'ubicació a la realitat de dos infants i l'estat de desubicació permanent del seu pare.

Àlex Cardona s'endinsa en els territoris de la llengua, les matemàtiques o la comprensió dels cicles de la vida, des del punt de vista d'un adult que torna a aprendre-ho tot a través de la mirada dels seus fills, les dues baldufes que, inevitablement, han passat a ser l'eix de la seva existència. No hi falten l'humor i el gust pels detalls escabrosos que també conformen la vivència de la paternitat, un dia a dia que combina amor, filosofia, polls i cagarrines.


Copyright © , Tots els drets reservats.
La nostra adreça:
Carrer de la Violeta, número 6
43800, Valls
Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista.

No hay comentarios: