Páginas

Etiquetas

miércoles, 10 de abril de 2024

PUBLICITAT. Les novetats de Bindi Books

Les novetats de març de Bindi Books!
No ho pots veure correctament? Fes clic aquí.
Aquí trobaràs tots els nostres llibres del 9 Grup Editorial!
Novetats de març!
Ai! ai! els meus cabells I La història dels meus cabells
Una obra inèdita al nostre país, on Roser Capdevila fa ús del seu enginy per apropar als més petits moments divertits de la seva vida.

Si somies amb un cabells ben llisos i els teus són tremendament arrissats, no n'esperis gaire de gorres de nit, planxes o perruques.
Prova d'acceptar-ho amb humor, com la Roser fa en aquest conte. Actualment, ella presumeix dels seus rínxols platejats!


Tresors rere les portes I Un clàssic renovat de la gran Jutta Bauer.

Poemes, haikus i 100 paraules per descobrir!

A casa hi ha moltes portes amb un misteri amagat…

La casa és on els més petits troben els primers racons per jugar, imaginar, créixer i sentir-se a gust. Un lloc màgic i real on construir el primer imaginari i descobrir la pròpia llengua i la parla.

Rodolfo del Hoyo ha creat un poemari delicat i senzill, un viatge pels racons més íntims de la llar. Poemes bonics i alegres acompanyats d'un recull de noves paraules per descobrir. Gràcies a les precioses il·lustracions de la Noemí Villamuza, els infants faran de casa seva un lloc ple d'oportunitats de joc i lectura!

  • Recull de poemes senzills i quotidians per a prelectors i primers lectors.
  • A més, inclou un ampli recull de vocabulari, ideal per als cursos d'Educació Infantil, on la poesia i la lectura de nou vocabulari són continguts de treball molt habituals.

Dragonets Dormilegues
Il·lustracions d'Anna Baquero

Aquesta és la història d'una colla de dracs entremaliats a qui no hi ha manera de ficar al llit tot i que aviat es farà de nit. Rimes divertides, rialles garantides i un company per anar a dormir!
Laura Vila i Anna Baquero aporten un toc d'humor a les rutines diàries i ajuden els més petits a trobar els seus somnis.

Edició també en castellà


 
La nena que volia dibuixar I Els meus petits records de postguerra

La nena que volia dibuixar és un retrat esplèndid de la vida quotidiana durant el primer franquisme: des de les manies, aficions i rutines de cada membre de la família, l'educació de les noies, passant per la grisor de l'escola, la religió tan present arreu, i les avorrides relacions socials, fins als moments de llibertat que suposaven els jocs, els dies assenyalats o les excursions amb els amics. Roser Capdevila, amb els seus extraordinaris dibuixos i textos, fa dels records particulars records universals. Ens traslladen, amb una mirada tendra i detallista, no exempta de crítica, a una societat rònega i estreta, que lentament va anar modernitzant-se amb l'arribada de nous electrodomèstics i de nous costums.

Nascuda a punt d'acabar la guerra civil, Roser Capdevila ha mantingut frescos a la memòria els detalls significatius, el matís precís, les anècdotes reveladores que expliquen com era el país i la gent.


 
Twitter
Instagram
Website
Copyright ©  Bindi Books, Tots els drets reservats.

La nostra adreça:
Mallorca, 314, 1r, 2a B - 08037 BARCELONA
Tel. 93 363 08 23

Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferènciesdonar-te de baixa d'aquesta llista.

No hay comentarios: