Páginas

Etiquetas

jueves, 18 de abril de 2024

PUBLICITAT. El Sant Jordi dels més petits. Les recomanacions de Cossetània Edicions i Bindi Books

Aquí trobaràs tots els nostres llibres!
El Sant Jordi dels més petits de Cossetània i Bindi Books, per triar i remenar!
La llegenda de Sant Jordi. Els orígens - Gina Samba
13,50 €
Il·lustracions de Cuchu

Un còmic que proposa un viatge en el temps per descobrir els orígens de la llegenda de sant Jordi.

T'has preguntat mai per què el 23 d'abril ens regalem llibres i roses? O quina relació té la festa amb el cavaller sant Jordi de veritat?
Si vols saber-ho tot, viatja amb el Cesc i la Vinyet per la història de l'origen de la llegenda.
Endinsa't, de la mà d'un mussolot molt savi, a l'època romana, passeja per l'edat mitjana i coneix de primera mà els protagonistes dels segles XIX i XX que van acabar de donar forma a la celebració de Sant Jordi tal com la coneixem avui.
Una festa tan popular i amb uns orígens tan poc coneguts.


Ai! ai! els meus cabells I La història dels mes cabells

Una obra inèdita al nostre país, on Roser Capdevila fa ús del seu enginy per apropar als més petits moments divertits de la seva vida.

Si somies amb un cabells ben llisos i els teus són tremendament arrissats, no n'esperis gaire de gorres de nit, planxes o perruques.
Prova d'acceptar-ho amb humor, com la Roser fa en aquest conte. Actualment, ella presumeix dels seus rínxols platejats!


El teu gos I Com cuidar el teu amic de quatre potes Elena Bulay
23,90 €

Un llibre de gran format, escrit i il·lustrat per Elena Bulay

"La Paf és la meva gossa preferida, així com la meva millor amiga. Quan vaig acollir-la a casa, no sabia gairebé res sobre gossos i vaig cometre molts errors. Aquest llibre t'ajudarà a entendre aquests fantàstics animals, a comunicar-te amb ells i a tenir-ne cura!"
Una història en primera persona amarada d'amor i tendresa es barreja amb una rica i útil informació pràctica sobre tots els aspectes de la vida d'un gos: com escollir-lo, quines són les seves necessitats, com cal preparar casa teva abans de la seva arribada, el menjar recomanat, els jocs i les passejades…

Un llibre preciós i pràctic alhora, tant per a nens com per a adults que tenen (o estan a punt de tenir) un amic de quatre potes.


En Cactus I Una història que ens convida a trobar el cantó bo d'allò que no ens agradaNoemí Fernández | Sara Gómez
15,95 €
Il·lustracions de Robert Garcia

Un àlbum que, amb humor i tendresa, tracta el tema de l'acceptació d'un mateix.

En Cactus vivia en un parc, al bell mig d'una gran ciutat. Feia temps que desitjava conèixer algú amb qui compartir els seus somnis, algú amb qui riure i sentir-se acompanyat els dies grisos. Però ningú se li apropava mai i estava convençut que era culpa de les seves espines, AQUELLES LLARGUES, AFILADES I ODIOSES ESPINES…

Una simpàtica i entranyable història que ens convida a trobar la part bona d'allò que no ens agrada i a acceptar-nos una mica més.


Tresors rere les portes - Rodolfo del Hoyo
17,95 €
Il·lustracions de Noemí Villamuza

Poemes, haikus i 100 paraules per descobrir!

A casa hi ha moltes portes amb un misteri amagat…

La casa és on els més petits troben els primers racons per jugar, imaginar, créixer i sentir-se a gust. Un lloc màgic i real on construir el primer imaginari i descobrir la pròpia llengua i la parla.

Rodolfo del Hoyo ha creat un poemari delicat i senzill, un viatge pels racons més íntims de la llar. Poemes bonics i alegres acompanyats d'un recull de noves paraules per descobrir. Gràcies a les precioses il·lustracions de la Noemí Villamuza, els infants faran de casa seva un lloc ple d'oportunitats de joc i lectura!


 

El primer llibre il·lustrat del duet musical Arribar i ploure.

Els avis d'en Miquel viuen en un poble tan petit que només hi ha un colmadu i un bart. Per això el dia que l'àvia Remei decideix fer-li una bufanda al seu nét Miquel, agafa el cotxe de línia i se'n va a ciutat perquè no té prouta llana verda.

Paraules d'Antes és un homenatge a la nostra llengua: als barbarismes, col·loquialismes i trets dialectals que sabem que no són correctes però que formen part dels nostres records d'infància i construeixen el nostre imaginari familiar.

Un regalu per llegir en família. Fes fenya! Agafa un llàpits i omple'l amb les paraules d'antes de la gent que estimes.


El viatge d'en Jep - Jutta Bauer
16,50 €

Un clàssic renovat de la gran Jutta Bauer.

En Jep té una missió: el rei li ha manat que lliuri un missatge urgent i important al castell veí i ell, diligentment, comença el seu viatge. Però un cop al camí es trobarà altres animals que li demanaran ajuda… Què farà en Jep?

Fidel al seu estil, Jutta Bauer, guanyadora del premi Hans Christian Andersen, presenta una història encantadora, un viatge en tots els sentits!

Allò que va canviar la vida d'en Jep no va ser el viatge… sinó tots aquells que va trobar al llarg del seu camí.


Una atzarosa història de la vida - Joan Anton Català Amigó
17,95 €
Il·lustracions de Morad Abselam i Romina Martí

Un espectacular viatge per descobrir les «casualitats» del nostre univers.

L'univers és ple de planetes de tota mena, d'estrelles i galàxies, fins i tot de forats negres. Però si ho penses un moment, veuràs que el més fascinant del cosmos és la VIDA.

Perquè la VIDA hagi estat possible hi han hagut de passar moltes coses: l'aparició de l'univers i el temps, la creació dels planetes, afortunats experiments químics, catàstrofes i, fins i tot, extincions massives… Coses que, si haguessin succeït diferent, farien impossible la vida i la nostra existència.


Dragonets dormilegues - Laura Vila
13 €
Il·lustracions d'Anna Baquero

Aquesta és la història d'una colla de dracs entremaliats a qui no hi ha manera de ficar al llit tot i que aviat es farà de nit. Rimes divertides, rialles garantides i un company per anar a dormir!
Laura Vila i Anna Baquero aporten un toc d'humor a les rutines diàries i ajuden els més petits a trobar els seus somnis.


25 simbiosis d'arreu del món brillantment il·lustrades.

Vivim en un planeta meravellós que ens regala històries d'arbres i de plantes, de microbis i d'algues, de mamífers i de rèptils… I de com aquests éssers han fet junts el camí i han evolucionat els uns al costat dels altres forjant les relacions més inversemblants.

Aquestes relacions les coneixem com a simbiosis i el món animal i vegetal n'és ple de les més sorprenents.

Gemma Capdevila ens convida a endinsar-nos dins d'aquest món on les criatures estan unides per un equilibri fràgil que fa dansar la vida.


La nena que volia dibuixar I Dels meus petits records de postguerr aRoser Capdevila
19,95 €

La nena que volia dibuixar és un retrat esplèndid de la vida quotidiana durant el primer franquisme: des de les manies, aficions i rutines de cada membre de la família, l'educació de les noies, passant per la grisor de l'escola, la religió tan present arreu, i les avorrides relacions socials, fins als moments de llibertat que suposaven els jocs, els dies assenyalats o les excursions amb els amics. Roser Capdevila, amb els seus extraordinaris dibuixos i textos, fa dels records particulars records universals. Ens traslladen, amb una mirada tendra i detallista, no exempta de crítica, a una societat rònega i estreta, que lentament va anar modernitzant-se amb l'arribada de nous electrodomèstics i de nous costums.

Nascuda a punt d'acabar la guerra civil, Roser Capdevila ha mantingut frescos a la memòria els detalls significatius, el matís precís, les anècdotes reveladores que expliquen com era el país i la gent.


Copyright © , Tots els drets reservats.
La nostra adreça:
Carrer de la Violeta, número 6
43800, Valls
Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista.

No hay comentarios: