Páginas

Etiquetas

jueves, 4 de abril de 2024

Les novetats de Cossetània Edicions

Les novetats de març de Cossetània Edicions
Aquí trobaràs tots els nostres llibres del 9 Grup Editorial!
Les novetats de març de Cossetània Edicions
La Catalunya emergida I Històries d'un bocí de país que els pantans van engolir  Òscar Palau Just | Jesús Jordi Pinatella
Fotografies de Josep Maria Montaner Fontarnau
27,50 €

Què tenen en comú Francesc Macià, Leo Messi, Miquel Martí i Pol, el bandoler Serrallonga, Jesús Moncada i un dels grans concertistes mundials de castanyoles?

Quin mal final van tenir un bombarder rus, una fàbrica d'armes del segle XVIII, l'estació de tren de la Baells, un miner de Corçà, uns maquis del Berguedà o el pèrfid Comte d'Espanya?

La resposta cal buscar-la en indrets que oficialment ja no existeixen, perquè un dia un embassament els va esborrar del mapa, tot i que molts d'ells s'entossudeixen a emergir quan es produeixen episodis greus de sequera.


2a edició 100 motius per ser del Girona  Eduard Solà
14,60 €
El Girona Club de Futbol està de moda, i no només perquè ha liderat la Lliga de la Primera Divisió la temporada 2023-24, sinó perquè els números l'han situat unes quantes vegades com un dels millors d'Europa. I això és molt gros. Tan gros que cada setmana deixa antiquat el que havia fet la setmana anterior. El creixement de l'equip ha estat tan espectacular que ha anat més de pressa que tots nosaltres. El 2021 vèiem partits de Segona Divisió; el 2022 vam celebrar l'ascens; el 2023 hem tastat el lideratge de Primera Divisió per primer cop a la història; el 2024, si no passa res greu, veurem partits de competició europea, i, el 2025, qui sap si algun títol. Ara m'he engrescat tant que em diran que hem de tocar de peus a terra.

Petar-ho a les xarxes en català Carla Clavera
15,80 €

Vols petar-ho a les xarxes? Tens coses a dir, vols explicar-les i que el teu missatge arribi? Què has de tenir en compte per crear aquesta comunitat? I el més important: quina és la xarxa més adient per a tu i per on comences?

Aquest llibre és una eina per començar el teu viatge a l'entorn digital. Crear contingut a les xarxes socials és una aventura apassionant i a més, t'animem a fer-ho en català! Un repte encara més gratificant!

Carla Clavera, coneguda a les xarxes com a Charlie, explica part de la seva experiència i et dona tips sobre com petar-ho a les xarxes en català.


 
Viure més I La ciència i l'art de la longevitat  Peter Attia | Bill Gifford
24,95 €

La nova medicina per viure més temps i millor.

El doctor Attia pensa que hem de substituir aquesta visió antiquada per una estratègia proactiva i personalitzada de cara a la longevitat, una estratègia que cal posar en marxa ara, en comptes d'esperar. No es tracta de biologia alternativa; es tracta d'un enfocament estratègic, basat en la ciència, per allargar l'esperança de vida alhora que es repara la salut física, cognitiva i emocional.

L'esperança de vida i l'esperança de vida amb salut són molt més mal·leables del que ens pensem. Podeu traçar un camí diferent a la vida, un camí que us permeti viure més segons les vostres expectatives i convertir cada dècada en millor que l'anterior.


Cultiva la teva força I El programa d'alimentació i exercicis que necessites per augmentar la teva massa muscular - Carla Zaplana
18,95 €

Inclou un programa d'entrenament d'iniciació i 30 receptes saludables

La pèrdua de massa muscular és un fenomen comú que ocorre amb l'envelliment, entre altres factors, i que tendeix a provocar un declivi en la salut física i cognitiva en general. La bona notícia és que gran part d'aquesta pèrdua de massa muscular pot desaccelerar-se i fins i tot revertir-se en adults joves i de mitjana edat si s'apliquen canvis en els hàbits de vida. La musculació és una de les eines més efectives per guanyar massa muscular i revertir la pèrdua. Els seus beneficis inclouen: més força física, millora de la salut òssia i articular, dels nivells de la glucosa en sang, de la salut cardiovascular, de la salut mental i de l'autoestima, acceleració del metabolisme, prevenció i alleujament de dolors posturals, enfortiment del sistema immunològic i augment de la longevitat.

«Fer exercici de força tracta sobre nodrir la nostra essència, empoderar-nos des de dins i cultivar una resiliència que ens faci indestructibles davant els desafiaments de la vida.»


La llegenda de Sant Jordi I Els orígens Gina Samba
Il·lustracions de Cuchu
13,50 €
Un còmic que proposa un viatge en el temps per descobrir els orígens de la llegenda de sant Jordi.

T'has preguntat mai per què el 23 d'abril ens regalem llibres i roses? O quina relació té la festa amb el cavaller sant Jordi de veritat?
Si vols saber-ho tot, viatja amb el Cesc i la Vinyet per la història de l'origen de la llegenda.
Endinsa't, de la mà d'un mussolot molt savi, a l'època romana, passeja per l'edat mitjana i coneix de primera mà els protagonistes dels segles XIX i XX que van acabar de donar forma a la celebració de Sant Jordi tal com la coneixem avui.
Una festa tan popular i amb uns orígens tan poc coneguts.


La saviesa dels mussols I Una història natural de les aus més enigmàtiques del món -  Jennifer Ackerman
21,90 €

Ackerman ens transmet aquesta recerca i, també, s'endinsa en el motiu pel qual aquests ocells ens captiven. La saviesa dels mussols és una exploració inspiradora dels mussols d'arreu del planeta i al llarg de la història humana, i una explicació fascinadora de les seves increïbles capacitats de caça, comunicació i percepció sensorial. Aportant nous coneixements a la disciplina dels mussols, La saviesa dels mussols retira la cortina que ocultava la naturalesa del grup d'ocells més enigmàtic del món.


Una atzarosa història de la vida Joan Anton Català Amigó
17,95 €
Il·lustracions de Morad Abselam i Romina Martí

Un espectacular viatge per descobrir les «casualitats» del nostre univers.

L'univers és ple de planetes de tota mena, d'estrelles i galàxies, fins i tot de forats negres. Però si ho penses un moment, veuràs que el més fascinant del cosmos és la VIDA.

Perquè la VIDA hagi estat possible hi han hagut de passar moltes coses: l'aparició de l'univers i el temps, la creació dels planetes, afortunats experiments químics, catàstrofes i, fins i tot, extincions massives… Coses que, si haguessin succeït diferent, farien impossible la vida i la nostra existència.


El primer llibre il·lustrat del duet musical Arribar i ploure.

Els avis d'en Miquel viuen en un poble tan petit que només hi ha un colmadu i un bart. Per això el dia que l'àvia Remei decideix fer-li una bufanda al seu nét Miquel, agafa el cotxe de línia i se'n va a ciutat perquè no té prouta llana verda.

Paraules d'Antes és un homenatge a la nostra llengua: als barbarismes, col·loquialismes i trets dialectals que sabem que no són correctes però que formen part dels nostres records d'infància i construeixen el nostre imaginari familiar.

Un regalu per llegir en família. Fes fenya! Agafa un llàpits i omple'l amb les paraules d'antes de la gent que estimes.


Crestes de la Val d'Aran I 65 perfils entre la terra i el cel - Montserrat Timoneda Morera | Jaume Llanes Bordes
20,80 €
XXII Premi Vèrtex
Les crestes són els perfils més alts de les muntanyes del Pirineu. Per la seva disposició entre la terra i el cel, ofereixen perspectives aèries, vertiginoses, dels entorns immediats i grans panoràmiques de la serralada. L'experiència de recórrer-les és una barreja especial d'excursionisme, escalada i alpinisme. Com que no són ni massa fàcils, ni massa difícils i compromeses, ni massa prestigioses, no estan senyalitzades, ni plenes d'ancoratges ni pateixen aglomeracions. Traspuen pau, bellesa, grandiositat i el misteri d'allò inalterat.

Les crestes de la Val d'Aran s'amaguen a l'interior de les seves valls secundàries o riberes. I n'hi ha en quantitat i varietat: d'assequibles, de difícils, de llargues, de discretes, de remotes, d'aèries, de majestuoses… Aquesta guia va adreçada a aquelles persones que, imbuïdes dels valors del respecte i la conservació de la natura, vulguin gaudir de la riquesa muntanyenca d'aquest petit país pirinenc.


Narcís emmirallat en la llacuna es fa la clenxa Raimond Aguiló
12 €
Recull guardonat amb el 47è Premi de poesia Marià Manent

Amb composicions poètiques sòlidament estructurades i riquesa lèxica, ret homenatge a la memòria del poeta i amic absent, Jacint Sala, així com evoca el pas del temps, el record i les incerteses de la vida a què es troba sotmès l'ésser humà en el seu esdevenir diari. La figura de Narcís, juntament amb altres personatges mitològics, permeten a l'autor fer un joc poètic entre el real i l'irreal, tot convidant el lector a endinsar-se en un univers literari simbòlic, tan suggeridor com carregat de missatges i evocacions que connecten la realitat amb els mons interiors.


 
La número 25  Bernat Navarro Porter
19,95 €

Premi Literari Sebastià Juan Arbó 2023

Tortosa, segle XIX. Durant la Guerra dels Set Anys, més enllà de la contesa, alguna cosa té a veure amb la vida privada d'una senyora de la noblesa valenciana del segle XVII, que amoïna als carlins, fins i tot per sobre de les disputes al camp de batalla. Què va passar? Per què preocupa la vida d'una senyora que va morir dos segles abans?

Una novel·la amb personatges reals, narrada a través de correspondència, que posa en valor els fets que van tenir lloc durant la primera guerra carlina a les Terres de l'Ebre i a València.


Exilis polítics a l'època contemporània (segles XIX i XX). Territoris de partida, territoris d'acollida
23 €

L'objectiu plantejat al congrés va ser anar més enllà de l'exili provocat per la guerra civil del 1936-1939 (que òbviament, per la seva importància històrica, hi va ser tractat àmpliament) i analitzar també els anteriors i els posteriors a aquella data. Es tracta de constatar que l'exili ha estat una constant històrica no marginal ni en la nostra història ni en una dimensió internacional...


Joan Coloma Chalmeta I Al servei de la premsa cooperativa i del país - Josep Civit i Mateu
12,80 €
Joan Coloma Chalmeta (València 1886 – Barcelona 1937) esdevé una de les figures més prestigioses del cooperativisme català del primer terç del segle xx. Dirigent de la Federació de Cooperatives durant tot el període d'entreguerres. Entre 1922 i 1934 dirigí Acción Cooperatista, i en modernitzà els continguts i la gestió, amb una clara visió del paper que la premsa i la propaganda havien de jugar en la naixent societat de masses...

Reedicions
100 coses que cal saber sobre intel·ligència artificial 
Ramon López de Mántaras i Badia
16,40 €
4a edició 

Amb aquest llibre no només pretén aportar respostes, sinó també plantejar altres preguntes. 

La intel·ligència artificial (IA) ha entrat de ple a formar part de les nostres vides i s'ha convertit en tema d'actualitat. Hi ha, però, molts aspectes que no sempre s'expliquen bé o passen desapercebuts. Els inicis i els daltabaixos de la seva història són aspectes poc coneguts. Hi ha aplicacions molt populars, però n'hi ha d'altres de menys mediàtiques que són força curioses i sorprenents. Sabem que la IA ja està impactant en la nostra vida però encara desconeixem fins a quin punt ens la pot arribar a canviar. Se'n parla molt, del futur de la IA, però encara no sabem si podrem construir màquines amb una intel·ligència general comparable a la humana. Aquestes són algunes de les qüestions que els lectors podran trobar en aquest llibre, un retrat fidel de la situació real de la IA, amb el propòsit de donar respostes i reflexionar sobre les qüestions ètiques que planteja aquesta tecnologia.


 
 
Vaques I Històries d'una veterinària rural
Imma Puigcorbé Sabata
16,50 €
2a edició
Il·lustracions de Laia Baldevey

Relats reals escrits per Imma Puigcorbé, que traspuen realitat, amor, tendresa i també dolor.

Néixer entre bèsties potser va ser el factor determinant per esdevenir pagesa i veterinària rural alhora. Les vaques, la seva passió, l'han portat a descobrir indrets, persones i maneres de viure molt diferents. Tot comença amb una trucada de telèfon: un part que no va bé, una vaca que no es pot aixecar o un vedell amb la cama trencada. Cada història, en si mateixa, és un viatge per un món rural que molts ja no tenen a l'abast.

Sentiments, passions, bellesa i també el dolor com a part intrínseca de la vida són explicats des d'una mirada realista i natural.

«No hi ha ningú més afortunat que aquell que troba, algun dia, el seu propòsit en aquesta vida. I jo, ésser estrany, cor de pagesa i cap de veterinària, penso, gairebé sense dubtar-ho, que l'he trobat.»


Twitter
Website
Instagram
Spotify
Copyright © , Tots els drets reservats.
La nostra adreça:
Carrer de la Violeta, número 6
43800, Valls
Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista.

 

No hay comentarios: