Páginas

Etiquetas

lunes, 8 de abril de 2024

PUBLICITAT. Les novetats d'Eumo Editorial

Les novetats d'Eumo Editorial

Novetats 

La formació d'una identitat I Una història de Catalunya,
de 
Josep Fontana Lázaro
25,00 €

«La primera motivació que m'ha dut a escriure aquest llibre ha estat la de cercar explicacions al fet que els catalans siguem avui un poble amb un fort sentit d'identitat, de pertinença a un col·lectiu que comparteix, a més de llengua i cultura, unes formes d'entendre la societat i el món».

Aquest és un llibre extraordinari que només podia haver escrit un historiador singular com Josep Fontana.

En un extens recorregut entre el segle VIII i l'actualitat, l'autor explica amb rigor i claredat la història de Catalunya, el seu desenvolupament econòmic, social i polític. I ho fa amb una afinada capacitat d'interpretació, atenta als principals protagonistes: el conjunt d'homes i de dones que fan que la societat prosperi superant els entrebancs, i que han manifestat una voluntat inequívoca de preservar la identitat catalana.

Revelacions d'un pare d'estar per casa, de Àlex Cardona
16 €
«Els rellotges, com saben quina hora és?», «Aquest senyor és un pallasso de veritat o va disfressat?». Preguntes com aquestes són la matèria primera d'un llibre que ens parla sobre el procés d'ubicació a la realitat de dos infants i l'estat de desubicació permanent del seu pare.

Àlex Cardona s'endinsa en els territoris de la llengua, les matemàtiques o la comprensió dels cicles de la vida, des del punt de vista d'un adult que torna a aprendre-ho tot a través de la mirada dels seus fills, les dues baldufes que, inevitablement, han passat a ser l'eix de la seva existència. No hi falten l'humor i el gust pels detalls escabrosos que també conformen la vivència de la paternitat, un dia a dia que combina amor, filosofia, polls i cagarrines.

La revolta contra la humanitat, de Adam Kirsch i Eudald Carbonell
15,50€
«Volem ser déus o no? Volem ser humans o no ho volem? La humanitat es pot superar ella mateixa? Kirsch recull les aportacions de pensadors que cal tenir molt en compte en el nostre futur immediat i en el futur dels futurs»

Eudald Carbonell

Adam Kirsch recorre a la filosofia, la ciència, la literatura i la cultura popular per alimentar un debat que toca de ple la nostra consciència. Si la crisi climàtica ens condemna a l'extinció, és una bona notícia perquè el planeta recuperarà l'equilibri anterior a l'aparició dels humans, tal com sosté l'antihumanisme de l'antropocè? O, per contra, segons defensa el transhumanisme, l'enginyeria genètica i la intel·ligència artificial ens duran a formes de vida superiors?

Twitter
Website
Instagram
Copyright © Eumo Editorial, Tots els drets reservats.

La nostra adreça:
Carrer del Dr. Junyent, 1, 08500 Vic, Barcelona
938 89 28 18

Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferènciesdonar-te de baixa d'aquesta llista.

No hay comentarios: