Páginas

Etiquetas

martes, 16 de julio de 2024

PUBLICITAT. Aquest estiu, troba el teu llibre! #CossetàniaEdicions

Aquest estiu, troba el teu llibre!
Aquí trobaràs tots els nostres llibres del 9 Grup Editorial!
☀️📖📚Aquest estiu, troba el teu llibre! Pots triar i remenar, cuina, història, salut, natura, ciència, esports… 😎💦 
CUINA
100 receptes sense receptes I Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot 
Sophie Dudemaine 
23,20 €
No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir.
Amanides, plats cuinats a foc lent, gratinats, postres… Organitzades segons les estacions de l'any, les receptes de Sophie són tant delicioses com fàcils de preparar.

Aquí no es llença res! I Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar  
Núria Gispert Vilà
21,50€ 
Amb aquest llibre aprendrem a reconvertir les sobres d'aliments que ja hem cuinat i a estalviar, alhora que som més sostenibles i ecològics, i que aprofitem productes de proximitat i de temporada per convertirlos en un fons bàsic de rebost.

La cuina de la memòria I Aliments i receptes per cuidar el teu cervell  
Pep NoguéAnna Paré
19,95€
Descobreix quins són els nutrients neurosaludables, els millors aliments per al cervell i com cuinar-los. En aquest llibre hi trobaràs també altres recomanacions per millorar la memòria, ja sigui per afavorir un envelliment cerebral saludable o per estudiar millor.

Els ranxos de la Gessa I Cuina marinera. 62 receptes -  
Gessamí Caramés
18,90€
Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionades amb el mar, algunes un punt atrevides. Com sempre, són elaboracions que es poden fer a casa, amb productes de fàcil accés, que coneixem, però també amb altres als quals no estem tan acostumats, i molts productes que també ens faran viatjar, passant per tècniques i tradicions culinàries d'altres països, sense oblidar els arrossos, la preuada tonyina roja, els importants caldos i els famosos ranxos "d'a bordo", però en la seva versió 2.0. A més, en aquest llibre, Gessa comparteix secrets del seu Restaurant Meleta de Romer, i ens revela alguns dels plats que més han triomfat entre els comensals. 

NATURA
Com conviuen els ocells I Colònies i comunitats en el món de les aus 
Marianne Taylor
21,95 €

Marianne Taylor, prolífica escriptora sobre història natural, dona resposta a aquestes i altres preguntes tot explorant les colònies i comunitats aviàries més dinàmiques, intenses i atractives del món. Un llibre amb espectaculars fotografies per entendre com ho fan les aus per moure's com si fossin una sola entitat


Elogi dels ocells de pas I Diari d'un ornitòleg apassionat 
Jean-Noël Rieffel
16,90 €
De nen, Jean-Noël Rieffel era un somiador, com Jacques Prévert, que contemplava la natura a través de la seva finestra. Amb els anys, s'ha convertit en un fanàtic dels ocells i ornitòleg aficionat. En aquest llibre, ens parla d'aquesta passió, que va néixer com un plaer senzill i que s'ha convertit en una forma de vida que combina paciència i silenci. I per a l'autor no hi ha cap dubte: observar els ocells és un estat de poesia.

Vaques I Històries d'una veterinària rural 
Imma Puigcorbé Sabata
16,50 €

Sentiments, passions, bellesa i també el dolor com a part intrínseca de la vida són explicats des d'una mirada realista i natural. Relats reals escrits per Imma Puigcorbé, que traspuen realitat, amor, tendresa i també dolor. 


Un món immens I Els sentits dels animals revelen els regnes ocults que ens envolten 
Ed Yong
25,90 €
Ed Yong ens guia fins més enllà dels confins dels nostres sentits i ens permet percebre les olors, les ones electromagnètiques i els impulsos de pressió que ens envolten. I és que, per entendre el nostre món, ens cal veure-hi a través d'altres ulls.

La saviesa dels mussols I Una història natural de les aus més enigmàtiques del món
Jennifer Ackerman 
21,50 €

Ackerman ens transmet aquesta recerca i, també, s'endinsa en el motiu pel qual aquests ocells ens captiven. La saviesa dels mussols és una exploració inspiradora dels mussols d'arreu del planeta i al llarg de la història humana, i una explicació fascinadora de les seves increïbles capacitats de caça, comunicació i percepció sensorial. Aportant nous coneixements a la disciplina dels mussols, La saviesa dels mussols retira la cortina que ocultava la naturalesa del grup d'ocells més enigmàtic del món.


La xarxa secreta de la natura I De quina manera els arbres creen els núvols i com els cucs de terra intervenen en la regulació dels senglars 
Peter Wohlleben
12,90 €

Peter Wohlleben, entusiasta enginyer forestal i autor amb gran èxit de vendes, ens convida a submergir-nos en un món poc conegut, del qual ens descriu la fascinant interacció entre plantes i animals. De quina manera uns influencien les altres? I què passa quan trontolla el fràgil equilibri del sistema?


CIÈNCIA
Per què dormim I Descobrint el poder del son i els somnis 
Matthew Walker 
22 €
En aquest llibre, el preeminent neurocientífic i expert en el son Matthew Walker presenta una exploració revolucionària del son i analitza com afecta tots i cadascun dels aspectes del nostre benestar físic i mental. Tot repassant les descobertes científiques més avantguardistes, Walker explica com podem aprofitar el son per millorar l'aprenentatge, l'estat d'ànim i l'energia per viure, regular les hormones, evitar el càncer, l'Alzheimer i la diabetis, alentir els efectes de l'envelliment i allargar la longevitat. També proporciona consells factibles per dormir millor cada nit.

100 coses que cal saber sobre intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial (IA) ha entrat de ple a formar part de les nostres vides i s'ha convertit en tema d'actualitat. Hi ha, però, molts aspectes que no sempre s'expliquen bé o passen desapercebuts. Els inicis i els daltabaixos de la seva història són aspectes poc coneguts. Hi ha aplicacions molt populars, però n'hi ha d'altres de menys mediàtiques que són força curioses i sorprenents. Sabem que la IA ja està impactant en la nostra vida però encara desconeixem fins a quin punt ens la pot arribar a canviar. Se'n parla molt, del futur de la IA, però encara no sabem si podrem construir màquines amb una intel·ligència general comparable a la humana. Aquestes són algunes de les qüestions que els lectors podran trobar en aquest llibre, un retrat fidel de la situació real de la IA, amb el propòsit de donar respostes i reflexionar sobre les qüestions ètiques que planteja aquesta tecnologia.


 

Viure més I La ciència i l'art de la longevitat
Peter Attia i Bill Gifford
24,95 €
El doctor Attia pensa que hem de substituir aquesta visió antiquada per una estratègia proactiva i personalitzada de cara a la longevitat, una estratègia que cal posar en marxa ara, en comptes d'esperar. No es tracta de biologia alternativa; es tracta d'un enfocament estratègic, basat en la ciència, per allargar l'esperança de vida alhora que es repara la salut física, cognitiva i emocional.

HISTÒRIA
Els càtars: 50 indrets del catarisme occitanocatalà 
Sergi Grau Torras
25,90 €
Aquest llibre és una aproximació diferent als indrets càtars. El turisme ha potenciat el Camí dels Bons Homes, un itinerari turístic transpirinenc que ha donat a conèixer els llocs més emblemàtics dels càtars a les comarques de l'Alt Urgell, el Berguedà, el Solsonès i la Cerdanya, juntament amb els famosos —i mal anomenats— castells «càtars» occitans. 
Però, al territori, hi ha moltes altres ciutats i viles que també tenen la seva història amb els càtars, ciutats que s'estenen de nord a sud i que arriben fins a València, Aragó o Mallorca. I aquestes són les històries que s'hi expliquen. El seu testimoni ens apropa d'una manera o altra al pas d'aquests homes i dones que van creure en el catarisme per una vila, un carrer, una plaça o una església d'aquests 50 indrets del territori occitanocatalà.
COMUNICACIÓ
Petar-ho a les xarxes en català
Carla Clavera

Vols petar-ho a les xarxes? Tens coses a dir, vols explicar-les i que el teu missatge arribi? Què has de tenir en compte per crear aquesta comunitat? I el més important: quina és la xarxa més adient per a tu i per on comences?

Aquest llibre és una eina per començar el teu viatge a l'entorn digital. Crear contingut a les xarxes socials és una aventura apassionant i a més, t'animem a fer-ho en català! Un repte encara més gratificant!

Carla Clavera, coneguda a les xarxes com a Charlie, explica part de la seva experiència i et dona tips sobre com petar-ho a les xarxes en català.


ESPORTS
100 motius per ser del Girona
Eduard Solà
14,60 €

El Girona Club de Futbol està de moda, i no només perquè ha liderat la Lliga de la Primera Divisió la temporada 2023-24, sinó perquè els números l'han situat unes quantes vegades com un dels millors d'Europa. I això és molt gros. Tan gros que cada setmana deixa antiquat el que havia fet la setmana anterior. El creixement de l'equip ha estat tan espectacular que ha anat més de pressa que tots nosaltres. El 2021 vèiem partits de Segona Divisió; el 2022 vam celebrar l'ascens; el 2023 hem tastat el lideratge de Primera Divisió per primer cop a la història; el 2024, si no passa res greu, veurem partits de competició europea, i, el 2025, qui sap si algun títol. Ara m'he engrescat tant que em diran que hem de tocar de peus a terra.

I ens ha anat molt bé el bon moment del Girona per poder escriure un llibre d'aquestes característiques, distès, sempre amb un to d'humor i sense que tot sigui tan transcendent. No sabem quan ni quants capítols del llibre quedaran caducats, però el que sí que és clar és que hem fet el llibre dels 100 motius per ser del Girona en el millor moment de la història del Girona.


INFANTIL
Una atzarosa història de la vida
Joan Anton Català Amigó
17,95 €

L'univers és ple de planetes de tota mena, d'estrelles i galàxies, fins i tot de forats negres. Però si ho penses un moment, veuràs que el més fascinant del cosmos és la VIDA.

Perquè la VIDA hagi estat possible hi han hagut de passar moltes coses: l'aparició de l'univers i el temps, la creació dels planetes, afortunats experiments químics, catàstrofes i, fins i tot, extincions massives… Coses que, si haguessin succeït diferent, farien impossible la vida i la nostra existència.


El Gran Roure Vell I Més de 100 detalls per trobar
Rachel Piercey
Il·lustracions de Freya Hartas
16,95 €

En aquest PRECIÓS LLIBRE DE POESIA t'embarcaràs en un viatge amb l'Os i els seus amics a través de les estacions de l'any. Mentre preparen una FESTA D'ANIVERSARI MÀGICA per al GRAN ROURE VELL, diverteix-te amb un munt de DETALLS que TROBARÀS al llarg del camí.


Paraules d'Antes
Ricard Farré Baldrich I Àlex Pujols Canudas
Il·lustracions de Toni Galmés
15,95 €

Paraules d'Antes és un homenatge a la nostra llengua: als barbarismes, col·loquialismes i trets dialectals que sabem que no són correctes però que formen part dels nostres records d'infància i construeixen el nostre imaginari familiar.


Gota a gota I El gran viatge de l'aigua
Mar Gómez
Il·lustracions de Kim Amate
12,90 €
Amb cada gota d'aigua que cuidem, construïm un món millor!

L'aigua cobreix unes tres quartes parts de la superfície de la Terra. Podem dir sense cap mena de dubte que és el nostre bé més preuat perquè, gràcies a ella, tots els éssers vius del planeta som el que som.

Amb aquest llibre ho sabràs tot sobre la importància de l'aigua: la història, l'evolució, la seva transformació, el seu impacte en la natura i les nostres vides… Mar Gómez, científica i divulgadora mediambiental, t'ajudarà a descobrir aquests coneixements que, gràcies a les il·lustracions d'en Kim Amate, seran encara més fascinants.


Twitter
Website
Instagram
Spotify
Copyright © , Tots els drets reservats.
La nostra adreça:
Carrer de la Violeta, número 6
43800, Valls
Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista.

 

No hay comentarios: