Páginas

Etiquetas

viernes, 7 de junio de 2024

PUBLICITAT. Les novetats de maig de Cossetània Edicions

Les novetats de maig de Cossetània Edicions
Aquí trobaràs tots els nostres llibres del 9 Grup Editorial!
Les novetats de maig de Cossetània Edicions
Gota a gota I El gran viatge de l'aigua  Mar Gómez
Il·lustracions de Kim Amate
18,95 €
Amb cada gota d'aigua que cuidem, construïm un món millor!

L'aigua cobreix unes tres quartes parts de la superfície de la Terra. Podem dir sense cap mena de dubte que és el nostre bé més preuat perquè, gràcies a ella, tots els éssers vius del planeta som el que som.

Amb aquest llibre ho sabràs tot sobre la importància de l'aigua: la història, l'evolució, la seva transformació, el seu impacte en la natura i les nostres vides… Mar Gómez, científica i divulgadora mediambiental, t'ajudarà a descobrir aquests coneixements que, gràcies a les il·lustracions d'en Kim Amate, seran encara més fascinants.

Comencem un viatge per conèixer la importància de l'aigua?


Com conviuen els ocells I Colònies i comunitats en el món de les aus  Marianne Taylor
21,95 €
 

Un llibre amb espectaculars fotografies per entendre com ho fan les aus per moure's com si fossin una sola entitat

Pocs fenòmens naturals ofereixen un espectacle més fascinant que una extensa congregació d'aus salvatges. Viatgem fins als extrems d'Escòcia per contemplar un penya-segat que s'aixeca cent metres per damunt del mar. A cada sortint, a cada lleixa del penya-segat, una gran quantitat d'aus marines s'hi amunteguen, xisclen o s'esvaloten.

Posem, ara, rumb cap al delta tropical dels Everglades, on els arbres que voregen els incomptables afluents presenten les capçades guarnides de colors pels nombrosos ocells que hi nidifiquen: martinets de tons violetes, bronzes i blancs, ibis de plomatge brillant i becplaners rosats.

Tot seguit, creuem l'Atlàntic i l'equador, fins arribar a les zones silvestres del desert de Namíbia, al sud del continent africà. Hi trobarem arbres convertits en curiosos pallers per la massiva comunitat de teixidors republicans socials.

Com a membres d'una espècie altament social, les persones sentim una autèntica fascinació per aquestes reunions d'ocells i ens plantegem per què algunes aus en fan i altres no, com funcionen, etc. Existeixen les relacions veïnals harmonioses o la vida en intensa sociabilitat tendeix a esdevenir una oportunitat de comportament abusiu? Quines són les causes de conflicte i què fa que un grup s'ajunti? Com és que algunes aus són capaces d'actuar com si fossin una sola entitat quan es mouen al si d'un grup?

Marianne Taylor, prolífica escriptora sobre història natural, dona resposta a aquestes i altres preguntes tot explorant les colònies i comunitats aviàries més dinàmiques, intenses i atractives del món.


100 pedalades per la història  Rafael Vallbona
15,20 €

Curiositats, fites històriques i anècdotes sobre el món del ciclisme.

Dos segles després de la seva invenció, la bicicleta continua amb nosaltres i també segueix canviant el món. El ciclisme és llibertat, descoberta, emoció, salut, èpica, superació. La seva pràctica és un receptacle d'emocions i vivències que ajuden a formar alguns principis vitals dels éssers vius. Pedalar ens fa feliços.

Aquestes 100 pedalades per la història del ciclisme són un relat històric i cronològic de l'admiració i la passió que tots tenim per la bicicleta. Hi ha històries grans i petites, tràgiques i pintoresques, heroiques i llegendàries. Algunes ens remeten a la felicitat de la infantesa, d'altres a la mitologia personal que construeix referències comunes i la majoria a la memòria del nostre temps. Aquí teniu 100 pedalades d'aquest viatge.


Pirineu: 50 excursions als llacs més emblemàtics  Jordi Longás 
2a edició
18,90 €

50 excursions per descobrir més de 100 llacs

La presència abundant de llacs fa dels Pirineus una alta muntanya especialment singular i diferenciada dels altres grans massissos del món. A mig camí entre els pobles i els alts cims pirinencs, els llacs ens conviden a la poesia, a la contemplació i a la silenciosa fusió amb el paisatge. Si temps enrere van ser font de llegendes, avui representen una bona excusa per al lleure i el senderisme, i atrauen des de l'alpinista més expert fins a l'explorador més novell.

Amb les 50 excursions proposades en aquest llibre es poden visitar més de 100 llacs, els més bells de la nostra serralada reina, distribuïts d'est a oest. Mitjançant rutes en general fàcils, gairebé sempre per senders ben traçats, es visiten les principals zones lacustres, els llacs més emblemàtics i també alguns dels més recòndits.


Pirineus: 50 indrets que no et pots perdre 
Marta Viladot Santaló
Fotografies de Daniel Calleja Cadierno
18,90 €

3a edició
Descobrir i gaudir els Pirineus

Una muntanya màgica i un estany amagat. Un pont penjant i un volcà extingit. Gaudir d'una habitació amb vistes a la glacera del Mont Perdut o passar la nit de Sant Joan esperant el ball d'una princesa a la Bassa de la Mora. Els Pirineus ens ofereixen tot això i molt més.

En aquesta guia hi trobareu 50 excursions per a tots els nivells, des de les passejades tranquil·les per alguns dels boscos més bells d'Europa fins a les ascensions als gegants de la serralada. Si en l'anterior llibre Els Pirineus de cap a cap els autors feien la travessa integral de mar a mar, ara del que es tracta és de visitar 50 indrets seleccionats des del País Basc fins a Catalunya: fagedes i gorges, cascades i circs, i refugis que ens regalaran vetllades inoblidables sota les estrelles. 50 excursions per emportar-nos a casa el millor dels Pirineus.


Història dels Castellers d'Altafulla (1973-2023) Carlos Terrón Vasco
19,90 €

Al bell mig de l'anomenada "zona tradicional", Altafulla compta amb una llarga i prolífica tradició castellera. Hereus d'aquesta història, el 1973 un grup de joves de la vila decidiren fundar la seva pròpia colla. Així, els Castellers d'Altafulla es convertiren en l'onzena colla del moment i contribuïren de manera essencial a difondre el fet casteller per localitats que, en cas contrari, no n'haurien pogut gaudir. A més d'aquesta vocació de difusió, i de la impagable tasca integradora que han dut a terme, al llarg del seu mig segle d'història (durant el qual hi ha hagut moments de tota mena) han aconseguit assolir un gran nivell casteller. Aquest llibre recull aquests cinquanta anys d'història dels Castellers d'Altafulla, els quals han esdevingut un model per a les anomenades "colles petites" sense les quals el món casteller no seria el que és.


Tornar al bosc  Emília Illamola Ganduxé
18 €

Una escriptora torna inesperadament a l'escenari de la seva joventut i es veu abocada a aclarir qüestions pendents amb un grup d'amigues que no esperaven retrobar-la.

Amb aquestes coordenades vitals arrenca el nou llibre d'Emília Illamola, Tornar al bosc, seguint l'estil intimista i poètic que ha caracteritzat la seva obra anterior.

La Bruc pretén recuperar el seu lloc al món i transita entre els clarobscurs confusos del seus records, tot avançant en l'escriptura d'una novel·la que se li resisteix.

La realitat i la literatura s'entrellacen en aquesta narració coral, amb personatges en permanent connexió i xoc, mentre la protagonista es mou en un itinerari difícil i sinuós per buscar el retorn al seu bosc particular, pressionada pel món editorial i la vida.

Retrat generacional dels temps volàtils en què vivim, Tornar al bosc és un pas més en l'univers narratiu personal de l'autora.


Reedicions
Orquídies silvestres de Catalunya  Hilari Sanz
8 €
2a edició
Gràcies a aquesta guia sabrem que d'orquídies en tenim als boscos, als prats, a les molleres i als camps del nostre país i, sense arribar a l'espectacularitat de les flors de les espècies tropicals, descobrirem les seves principals característiques, la complexitat evolutiva que representen i la seva incomparable bellesa.

 
Guia pràctica del boletaire  Ramon Pascual
8 €

3a edició

Aquesta guia introdueix el lector, d'una manera senzilla però rigorosa, en l'apassionant món de la micologia. Es donen els coneixements bàsics sobre els caràcters dels bolets: què són, com són, on viuen i quin paper juguen en la dinàmica dels processos naturals. Ajuda a identificar els bolets més corrents i més apreciats.

Núvols i fenòmens meteorològics  Jordi Mazón | Marcel Costa
8 €
2a edició
Aquest llibre de núvols i fenòmens meteorològics és una guia d'iniciació al coneixement de l'atmosfera a partir de l'observació del cel. Entre els seus continguts destaquen una col·lecció d'imatges fruit de moltes hores d'observació i uns textos de divulgació adaptats a la nostra realitat climàtica.

Guia d'observació del cel de nit 
Ester Gil | Jordi Mazón | Marcel Costa
8 €
2a edició
Aquesta guia introdueix el lector en l'apassionant món del cel nocturn. És una eina per conèixer les diferents constel·lacions, els planetes, la Lluna i alguns fenòmens poc freqüents, com ara eclipsis, aurores boreals, estels fugaços o pluges d'estrelles, que es poden observar a simple vista o amb uns binocles o un telescopi domèstic.

Ocells de terra endins  Jaume Sañé
8 €
2a edició

Aquesta guia introdueix el lector en l'apassionant món dels ocells de terra endins. És una eina per conèixer els ocells que viuen en espais oberts, com ara prats, pastures i camps de conreu, així com els ocells que trobarem tant als boscos com en ambients de muntanya.


Fruits i plantes silvestres comestibles - Núria Duran
8 €
3a edició

En aquesta guia hi trobarem unes cinquanta plantes comestibles, la majoria de les quals són plantes molt comunes i que creixen en abundància. Entrar en contacte amb el medi natural, valorar-ne la diversitat, buscar, trobar i reconèixer algunes de les plantes mengívoles, collir-les, preparar-les amb gust i enginy i participar amb els altres de totes les descobertes, és el repte que us proposa aquesta guia.


Guia botànica per al teu jardí I L'art i la ciència de la jardinera per a tots els públics  Geoff Hodge
23,90 €

2a edició
Al llibre s'expliquen més de 3.000 termes botànics, i es mostra com aplicar-los a la pràctica quotidiana de la jardineria

Guia botànica per al teu jardí és més que un simple llibre de referència útil sobre la ciència de la botànica i el llenguatge de l'horticultura: és una guia pràctica que ajudarà els amants del jardí a entendre com creixen les plantes, quins factors n'afecten el rendiment i com poden obtenir-se els millors resultats.

Il·lustrada amb boniques làmines botàniques i amb diagrames simples, aquesta obra proporciona explicacions senzilles sobre més de 3.000 termes botànics i mostra com poden aplicar-se a la pràctica quotidiana de la jardineria. Per facilitar-ne la lectura, el llibre es divideix en capítols temàtics que cobreixen tot tipus de temes, des de les parts de les plantes fins a les plagues que les ataquen, i se subdivideix en apartats útils, com el de la poda dels arbres o la latència de les llavors.

Amb l'ajut d'aquest llibre, podràs tenir al teu abast una riquíssima font d'informació centrada en el món fascinant de la ciència botànica, que farà que els teus jardins prosperin sense cap dubte.

 

Arbustos de Catalunya  Ramon Pascual
8 €
2a edició

En aquesta guia hi trobarem descrits més de 5O arbustos dels més corrents i significatius de diferents estatges de vegetació del nostre país, des d'arran de mar fins a l'alta muntanya. Tots els arbustos citats són plantes autòctones del nostre país, és a dir, plantes que viuen de forma silvestre i que tenen la suficient vigoria per reproduir-se i mantenir les seves poblacions.


 
Twitter
Website
Instagram
Spotify
Copyright © , Tots els drets reservats.
La nostra adreça:
Carrer de la Violeta, número 6
43800, Valls
Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista.

 

No hay comentarios:

Archivo del blog