Páginas

Etiquetas

jueves, 6 de junio de 2024

PUBLICITAT. Les novetats de maig d'Angle Editorial

Et presentem les novetats del mes de maig. No te les perdis!
No ho pots veure correctament? Fes clic aquí.

Novetats de maig

La revelació

Amb diàlegs irònics i frenètics, A. M. Homes ens proposa una paràbola política brillant, terriblement profètica dels dies tèrbols que vivim avui dia.

Què passa quan tens una família modèlica, ets un ciutadà amb fil directe a la Casa Blanca, aportes un dineral al Partit Republicà, et sents al capdamunt del món, però Barack Obama guanya les eleccions presidencials? El teu orgull d'home blanc, conservador i patriota se sent ferit? T'ajuntes amb altres com tu i comences a fer conxorxes contra el futur president, amb tota mena de tripijocs escassament legals?

El Paio Gros se sent legitimat per considerar-se entre els bons, entre els escollits, com si descendís directament dels pares fundadors dels Estats Units, i creu que tot i tothom gira al seu voltant. Però anirà descobrint que no és fàcil aferrar-se al poder, que la seva dona i la seva filla tenen idees pròpies sobre la vida, que el món està canviant, que per a ell el somni americà potser serà només un somni, o un malson…

  • «Soc una fervent seguidora de Homes.» — Maggie O'Farrell
  • «Com pot un llibre ser hilarant i glaçador alhora? La revelació és una obra mestra moderna.» — Gary Shteyngart
Traducció d'Elisabet Ràfols Sagués
Vorera de mar I Volta a Mallorca a peu en 22 dies
«He escrit un llibre de la Mallorca que he trobat i d'aquella Mallorca que vaig conèixer, que desapareix lentament.»

Després de més de trenta anys treballant de periodista a Barcelona, Bernat Salvà torna a la Mallorca de la seva infantesa i s'embarca en un viatge a peu que té més a veure amb els records que amb els rècords. És, sens dubte, una aventura discreta per a aquests temps de likes, plusmarques i ultramaratons, però tot un repte tenint en compte el seu magre currículum com a excursionista: donar la volta a tota l'illa resseguint la costa, a tocar de la mar sempre que la ruta ho permeti.

Salvà farà més de 500 quilòmetres a peu en 22 dies, en una ruta que li serveix de fil conductor per parlar dels paratges naturals i la gent que hi va trobant, per comparar els records amb la realitat actual i per rastrejar la memòria de corsaris, pescadors, contrabandistes, comerciants, escriptors i artistes que han trepitjat aquesta costa al llarg dels darrers tres mil·lennis.

Reedicions
Salvador Puig Antich, cas obert I La revisió definitiva del procés 
2a edició

Edició commemorativa, revisada: el llibre definitiu sobre el cas Puig Antich. Tots els testimonis expliquen tota la veritat.

Salvador Puig Antich va ser executat el 2 de març de 1974, ara fa cinquanta anys.

Amb l'ajusticiament culminava un procés judicial que va ser una gran farsa i on es va negar a Puig Antich el més elemental dret de defensa. La manipulació del cas va arribar fins al punt que la justícia militar va permetre a la policia franquista alterar el contingut del sumari fent desaparèixer documents, proves de càrrec que exculpaven l'acusat.

Aquesta és una de les colpidores revelacions que el periodista Jordi Panyella fa després de furgar en el sumari original i entrevistar- se amb desenes de testimonis directes dels fets, alguns dels quals han acceptat parlar per primer cop en aquest llibre trencant un silenci de dècades.

Aquestes noves i irrefutables proves obliguen a enlairar un clam contra la injustícia i a demanar la reobertura del procés, denegada dues vegades pel Tribunal Suprem d'Espanya, i fan de Salvador Puig Antich, cas obert un llibre moralment necessari per a la cultura democràtica del país.

Feminisme de butxaca I Kit de supervivència 
11a edició ACTUALITZADA 
«La meva fantasia és una metralleta.
Quan vaig pel carrer i un desconegut em crida alguna cosa: metralleta. Quan el polític de torn fa el comentari masclista de torn: metralleta. Quan el bisbe explica als diaris que com volen que no les violin, si demanen l'avortament lliure i gratuït: metralleta. Quan a l'escola es valora fins a l'infinit que el pare de les criatures vagi a la reunió, però es donen per descomptat les mares que hi van: metralleta. Quan et fan fora de la feina perquè estàs embarassada: metralleta. Quan em diuen que no m'exalti, que no n'hi ha per a tant: metralleta.
Podria semblar una fantasia violenta, però no ho és; és una fantasia d'autodefensa.»
Avui dia el feminisme és més viu i necessari que mai perquè la discriminació cap a les dones s'ha tornat més subtil i difícil de detectar però manté el seu poder paralitzant. Bel Olid s'hi enfronta exposant els conceptes clau de la lluita feminista actual d'una manera intel·ligent, radical i, de vegades, sorprenent.
Més de 10.000 exemplars venuts
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Copyright ©  Angle Editorial, Tots els drets reservats.

La nostra adreça:
Mallorca, 314, 1r, 2a B - 08037 BARCELONA
Tel. 93 363 08 23

Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferènciesdonar-te de baixa d'aquesta llista.

No hay comentarios: