Páginas

Etiquetas

jueves, 2 de mayo de 2024

PUBLICITAT. Tria el teu animal protagonista. Llibres per als més petits

El teu gos I Com cuidar el teu amic de quatre potes - Elena Bulay
23,90 €
Un llibre de gran format, escrit i il·lustrat per Elena Bulay

"La Paf és la meva gossa preferida, així com la meva millor amiga. Quan vaig acollir-la a casa, no sabia gairebé res sobre gossos i vaig cometre molts errors. Aquest llibre t'ajudarà a entendre aquests fantàstics animals, a comunicar-te amb ells i a tenir-ne cura!"
Una història en primera persona amarada d'amor i tendresa es barreja amb una rica i útil informació pràctica sobre tots els aspectes de la vida d'un gos: com escollir-lo, quines són les seves necessitats, com cal preparar casa teva abans de la seva arribada, el menjar recomanat, els jocs i les passejades…

Un llibre preciós i pràctic alhora, tant per a nens com per a adults que tenen (o estan a punt de tenir) un amic de quatre potes.

Edat recomanada: + 9 anys


El viatge de'n Jep Jutta Bauer
16,50 €
Un clàssic renovat de la gran Jutta Bauer.
En Jep té una missió: el rei li ha manat que lliuri un missatge urgent i important al castell veí i ell, diligentment, comença el seu viatge. Però un cop al camí es trobarà altres animals que li demanaran ajuda… Què farà en Jep?

Fidel al seu estil, Jutta Bauer, guanyadora del premi Hans Christian Andersen, presenta una història encantadora, un viatge en tots els sentits!

Allò que va canviar la vida d'en Jep no va ser el viatge… sinó tots aquells que va trobar al llarg del seu camí.
Edat recomanada: + 3 anys


Continuar llegint...

 
Te de maduixa al cau del Teixó Eulàlia Canal
17,95 €
Il·lustracions de Toni Galmés
Un relat il·lustrat meravellós per a primers lectors

L'Os ha perdut les ulleres i surt a buscar-les. Sense ulleres no pot convidar l'Ossa a contemplar les estrelles. Pel camí, trobarà el Teixó, que ha perdut la son i el Llop, que busca les claus del seu cau. Bé, això és el que diu. Ah, i l'Esquirol! Què busca? L'Esquirol busca la felicitat.

I així, tot buscant, tot fent camí, els quatre animals descobriran un munt de coses, coses que mai s'haurien pogut imaginar.

Eulàlia Canal presenta una història deliciosa sobre la recerca de la felicitat. Un text enginyós, divertit i delicat per a primers lectors. Toni Galmés l'acompanya creant un món animat i meravellós on animals i natura conviuen en harmonia.

Edat recomanada: + 6 anys


SimbiosisGemma Capdevila
18,90 €
25 simbiosis d'arreu del món brillantment il·lustrades.

Vivim en un planeta meravellós que ens regala històries d'arbres i de plantes, de microbis i d'algues, de mamífers i de rèptils… I de com aquests éssers han fet junts el camí i han evolucionat els uns al costat dels altres forjant les relacions més inversemblants.

Aquestes relacions les coneixem com a simbiosis i el món animal i vegetal n'és ple de les més sorprenents.

Gemma Capdevila ens convida a endinsar-nos dins d'aquest món on les criatures estan unides per un equilibri fràgil que fa dansar la vida.

Edat recomanada: + 9 anys


El llibre dels ocellsNathalie Tordjman
18 €
Il·lustracions de Judith Gueyfier i Julien Norwood
Emprèn el vol cap al país dels ocells!

Com reconèixer un ocell sense equivocar-se? Per què canten? Quines granes són les preferides de la cadernera? Qui són els campions de la immersió? On van els ocells migratoris? Com s'ho fa el blauet per seduir la seva parella? De què fa el niu l'oreneta? On instal·lar una caixa-niu? Quines cries són alimentades tant pel pare com per la mare?

Un llibre complet i rigorós per descobrir tots els secrets dels ocells. Hi trobareu magnífiques il·lustracions, sons reals, detallades imatges d'ornitologia i tot de curiositats que us sorprendran.

  • + de 150 espècies d'ocells
  • 20 cants d'ocell per escoltar
  • 12 làmines detallades per saber-ne més
  • 13 tallers, reptes, endevinalles i jocs d'observació
  • 7 il·lustracions espectaculars per observar

Un llibre magníficament il·lustrat i amb tota mena de detalls, per aprendre sobre diferents aspectes dels ocells: com reconèixer-los, com es desplacen, com mengen, com neixen i on viuen.

Traducció de Francesc Roma i Casanovas 
Edat recomanada: + 6 anys


De la premiada il·lustradora Mariajo Ilustrajo.

Un os polar acaba lluny de casa, a una ciutat desconeguda i un lloc molt estrany. Se sent perdut i la gent està massa ocupada com per donar-li un cop de mà. Fins que una nena l'acull i se l'emporta a casa. Ella li ensenya que pot trobar amor, amistat i ajuda en una ciutat gran i freda.

Una història sobre el poder de l'amistat i de com aquesta fa que no et sentis tan perdut i, fins i tot, et pugui transportar a casa!

Edat recomanada: + 3 anys


Website
Copyright © , Tots els drets reservats.
La nostra adreça:
Carrer de la Violeta, número 6
43800, Valls
Vols deixar de rebre els nostres correus?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista.

No hay comentarios: